+36-70-61-507-60 info@ehscentrum.hu

Ha ezen az oldalon jársz, akkor bizonyára hallottad már azt a kifejezést, hogy munkavédelmi képviselő oktatás. Sokan azt gondolják, hogy ez csak azoknak szól, akik munkavédelemmel foglalkoznak. Pedig ez nem így van. Találkoztunk már olyan résztvevővel, akit egyszerűen csak érdekelt a téma. Volt, aki alapvetően HR-es kollégaként állt kapcsolatban a cég HSE csapatával és szeretett volna egy átfogóbb képet. Vannak olyanok is, akik projekt managerként dolgoznak olyan iparágakban vagy cégeknél, ahol a munkavédelem az átlagosnál is nagyobb fókusszal bír. Ők szerették volna megismerni a munkavédelmi előírásokat.

De az is előfordult már, hogy valaki egy munkavédelmi képviselő képzésen ismerte fel, hogy őt érdekli ez a téma és ezt a területet választotta további tanulmányai teréül. Te is most várod például a jó hírt az egyetemi felvételiddel kapcsolatban? Esetleg munkavédelmi szakirányokat választottál például a BME, a Nyíregyházi Egyetem vagy az Óbudai Egyetem falai közt? Akkor egy 16 órás munkavédelmi képviselő alapképzés tökéletes platform lehet arra, hogy kapj egy nagyvonalú, átfogó képet arról, mit is fogsz majd tanulni és mivel fogsz foglalkozni.

Ha Te is érdeklődő vagy, de nincs szakképesítésed, ne csüggedj! A Safety Centrum munkavédelmi képviselő tanfolyamain bárki részt vehet. Szervezünk oktatásokat Budapesten és vidéken is, a résztvevők igényei szerint. Az már csak hab a tortán, hogy cégünk akkreditált képzéseket indít, így ha nálunk tanulsz, a felnőttképzési törvényeknek megfelelő oktatáson fogsz részt venni és ennek megfelelő oklevelet is kapsz.

Ha szeretnél Te is többet megtudni a biztonságos és balesetmentes munkavégzés feltételeiről, akkor keress minket mielőbb és jelentkezz a szeptemberben induló munkavédelmi képviselő képzésünkre a JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével. További kérdés esetén pedig keress minket bizalommal emailben, telefonon vagy akár Facebook oldalunkon keresztül.