+36-70-61-507-60 info@ehscentrum.hu

Szerencsére egyre több cég ismeri fel azt, hogy a munkavállalói nem egyformák. Mindenki más élethelyzetben van, ezért könnyen lehet, hogy más-más módon tudnak hatékonyan dolgozni. Van, aki a földrajzi távolságok áthidalása miatt, vagy egyszerűen csak idő spórolás céljából távmunkában dolgozik. Van, aki állandó délutános vagy éppen állandó éjszakás. Vannak, akik csak 4 vagy 6 órás munkát tudnak vállalni és van, hogy azt is egyszer délelőtt egyszer délután.

Az ilyen speciális igények kielégítésére szolgál az online munka- és tűzvédelmi oktatásunk.

És hogyan is működik ez pontosan? Mi nem egy előre legyártott prezit küldünk át vagy egy dobozos terméket kínálunk minden egyes partnerünknek, ugyan azzal a tartalommal. A Safety Centrum a teljes rugalmasság lehetőségét kínálja. Az online tűz- és munkavédelmi oktatás megkezdése előtt feltérképezzük a partnerünk profilját, működési területét; és ennek megfelelően alakítjuk az online oktatási anyagunkat is. A kész tréning anyagot szívesen átküldjük még az oktatások előtt az érintett HSE vagy HR kollégáknak, illetve demo alkalmat is nagyon szívesen szervezünk.

Ezt követően pedig jöhet maga az online oktatás. A tréning nyelve lehet akár angol vagy magyar. Szabadon variálható, hogy nagyobb vagy kisebb csoportban, esetleg egyénileg szeretné a partnerünk lebonyolítani az online oktatásokat. Szintén egyéni igény szerint alakítható az oktatás kezdésének időpontja, az alkalmak darabszáma és azok hossza (egy tematika szerint 2 órás képzést meg tudunk tartani például egyszer 2 órában vagy akár kétszer 1 órában).

A résztvevőktől semmi egyébre nincsen szükség, mint internet kapcsolatra, egy laptopra vagy mobil telefonra és regisztrációra bármelyik videó hívást és képernyő megosztást lehetővé tevő programban (pl. Skype).

Az online munka- és tűzvédelmi oktatás végén pedig mindenki kap egy jelenléti ívet, amit aláírhat, illetve egy teszt feladat sort, amit kitölthet.

Ha szeretnéd, hogy a Ti is élvezhessétek a személyre szabott, online oktatások minden előnyét; esetleg további kérdéseid lennének, akkor keresd szakértői csapatunkat bizalommal!