+36-70-61-507-60 info@ehscentrum.hu

folyamatos rendelkezésre állás

Veled vagyunk!

Ha neked is fontos, hogy legyen egy olyan megbízható munka- és tűzvédelmi partnered, akit bármikor felhívhatsz, ha kérdésed van, aki segít a szakmai anyagok vagy kommunikációk összerakásában, cégen belüli promóciós kampányok lebonyolításában, akire támaszkodhatsz az EHS stratégia összeállításakor, vagy aki elkészíti egy esetleges munkabaleset jegyzőkönyvét; akkor a legjobb helyen vagy. Neked ajánljuk az úgynevezett munka- és tűzvédelmi folyamatos rendelkezésre állás szolgáltatásunkat.

A legkülönfélébb esetekben tudunk segíteni. Ott vagyunk ügyfeleinkkel, amikor éppen kialakítják és bevezetik a home office vagy a távmunka intézményeit, hiszen ezeknek is van munkavédelmi vonatkozása. Segítünk mérlegelni egy adott helyszínen, hogy van-e bármilyen tűz- vagy munkavédelmi probléma, és ha kell állásfoglalást is készítünk erről. Ha a HR szakemberek nem tudják egyértelműen eldönteni egy baleset kapcsán, hogy az munka-, üzemi vagy úti baleset-e vagy sem; akkor a körülmények leírása alapján az EHS Centrum szakértői csapata segít megvizsgálni és eldönteni a kérdést.

Ügyfeleink igényére szabva állunk akár a Te rendelkezésedre is annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb biztonsági szintet megteremtsük együtt, közösen, számodra és a kollégáid számára. Szívesen állunk rendelkezésedre emailben, telefonon, Skype-on vagy akár személyesen is; illetve ez a szolgáltatásunk szabadon összekombinálható a munka- és tűzvédelmi bejárásokkal. Ebben az esetben a megbeszélt gyakorisággal szakembereink felmérik telephelyetek aktuális tűz- és munkavédelmi helyzetét. A felmérés ideje alatt már tudnak is egyeztetni a szakmai kérdésekről a ti kijelölt szakemberetekkel, aki természetesen végigkíséri a bejárást. A bejárást követően elkészül egy fényképes jegyzőkönyv, ami szintén jó alapot biztosít akár a nyitottan maradt szakmai kérdések továbbvitelére és megbeszélésére; akár egy-egy téma lezárására.

Anyavállalati elvárásokat kell implementálni vagy esetleg angol nyelvű prezit kell tartani a group vezetőnek? Ez sem probléma, hiszen szakembereink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a multinacionális cégek elvárásai kapcsán és folyékonyan beszélnek angolul.

Szakmai cikkeinket a fenti témákról elérheted itt.

Ha nem hiszed, hogy mi valóban könnyen elérhetőek vagyunk, próbáld ki! Írj ránk Facebook-on kommentelj Instán vagy dobj egy emailt.