+36-70-61-507-60 info@ehscentrum.hu

MENTORING

Támogatás az első szakmai lépésekben

Mentoring szolgáltatásunk főleg azoknak szól, akik frissen végzett tűzvédelmi vagy munkavédelmi szakemberek. Hiszen mi is emlékszünk még milyen érzés volt, amikor először kellett a képzésen elsajátított elméleti tudást átültetni a gyakorlatba.

Az órákon viszonylag egyszerűnek tűnik, de könnyű elbizonytalanodni, amikor segítség nélkül kell elkészítenünk az első kiürítés számításunkat vagy szabályzatunkat.

Mentor programunk keretein belül segítünk az első önálló szakmai lépésekben. Átnézzük a számításaidat, segítünk a szabályzatod vagy bármilyen dokumentációd elkészítésében illetve akár még egy személyes bejárás keretein belül is meg tudjuk mutatni a szakmai kommunikáció rejtelmeit valamint a legfontosabb megfigyelendő területeket.

Programunkat akár online is igénybe veheted, hiszen akár videókonferencián is tudunk beszélni. De hogyan is néz ki pontosan az EHS Centrum mentoring programja? Nézzük meg lépésről lépésre.

1)   ha nem olyan régen végeztél munkavédelmi vagy tűzvédelmi szakemberként, és úgy érzed, hogy az első saját munkád során jól jönne egy kis támogatás, akkor keress fel minket.

2)   Írd meg nekünk egyelőre nagy vonalakban, hogy milyen jellegű problémád van és miben várnál segítséget. Például:

  • már meg is kaptad az első feladatodat, ami mondjuk egy régi munkavédelmi szabályzat átolvasása és kommentálása, és nem vagy benne biztos, hogy mindent ki fogsz szúrni amit kell;
  • részt fogsz venni egy kockázatértékelésben, de nem tudod, hogy hogyan súlyozd az egyes tényezőket;
  • most kezdtél még csak el dolgozni a szakmában, nincs még semmi konkrét feladatod, de szeretnéd ha lenne kitől kérdezned bármilyen szakmai témában az elkövetkező hetekben, hónapokban.

Kérlek vedd figyelembe a leírásod készítésénél, hogy kellően részletesnek kell lennie ahhoz,  hogy mi egy korrekt árajánlatot tudjunk neked adni a mentoring szolgáltatásunkra; viszont ne ossz meg olyan jellegű információt (konkrét személy neveket vagy cégneveket, stb.) amit nem lehet.

3)   a leírásod és az igényeid szerint mi igyekszünk minél előbb megküldeni neked árajánlatunkat a szolgáltatásunkra. Ha ez elnyerte a tetszésedet, akkor indulhat is a közös munka, éghetnek a telefonvonalak. 🙂

Ha érdekelnek a részletek, keress fel minket bátran, illetve addig is érdemes a szakmai cikkeink között olvasnod.