info @ safetycentrum.hu, +36-70-622-6058 / +36-70-61-507-60

Tűzvédelem

és

Munkavédelem

Hírek

Életbe lépett az új Országos Tűzvédelmi Szabályzat – minden információ és a teljes OTSZ szövegezés itt, egy helyen

Hatályba lépett az új OTSZ, itt az OTSZ 5.1 Mint arról korábban is beszámoltunk már, hivatalosan is kiadásra került az OTSZ 2019-es módosításáról szóló 30/2019. (VII. 26.) BM rendelet, amely a tegnapi napon hatályba is lépett. Ennek apropóján úgy gondoljuk, hogy...

10 Karácsonyi biztonsági tipp – az irodába és otthonra egyaránt

#1 Ne stresszelj Javában tart már az év végi zárás a cégeknél. Ez a legtöbb esetben szigorú határidőket jelent és megnövekedett munkamennyiséget, amit ahogy megyünk bele a decemberbe egyre jobban, egyre kevesebb kollégával kell megoldani. Ezt sokan megfejelik még a...

Munkahelyi ergonómia – a gyártásban

Az ergonómia szó hallatán hajlamosak vagyunk a "kényelmes" szóra asszociálni. Ez végül is nem áll teljesen távol az igazságtól, de Wikipédia ide vonatkozó szócikke azt hiszem megfelelőbb. "A munkakörnyezetnek kell illeszkedni a személyhez, nem pedig a személynek a...

Munkahelyi stressz

Kellő idő eltelt a nyári szabadságok óta és kicsit még messzinek tűnik a Karácsony, így azt gondoljuk tökéletes az időzítés arra, hogy beszéljünk a munkahelyi stresszről. Ez napjaink egyik igen komoly kihívása. Hatással lehet fizikai és lelki egészségünkre, ezáltal...

Vannak-e a távmunkának speciális munkavédelmi követelményei?

Természetesen igen. De először is fontos tisztázni néhány fogalmat. Rengeteg cégnél van már lehetőség az úgynevezett home office-ra. Ez főleg a munkavállalóknak előnyös, hiszen így heti 1-2 napban elkerülhető az ingázás és rugalmasabban állítható össze egy nap. A...

Szolgáltatásaink

OKTATÁS

Munka- és tűzvédelmi oktatás megtartása a legmodernebb online megoldássokkal. Csapatépítőnek beillő elsősegély nyújtó tanfolyam és akkreditált munkavédelmi képviselő képzés vár a Safety Centrumnál.

Dokumentáció készítés

Egyedi igények alapján készítjük el, akár magyarul, akár angolul – az anyavállalati elvárásokat figyelembe véve – a tűz és munkavédelmi dokumentációkat; legyen az akár munkavédelmi szabályzat, kockázatértékelés, kiürítés számítás, tűzvédelmi szabályzat vagy tűzriadó terv.

Felülvizsgálatok

Ha szeretnénk meggyőződni a munkahelyi biztonságról, arra a legjobb módszer saját, belső tűzvédelmi bejárások, munkavédelmi felülvizsgálatok szervezése. Ezeken a belső auditokon a megbízóval együtt felülvizsgáljuk a releváns dokumentumokat, bejárjuk az adott épületeket és igény szerint fényképes jegyzőkönyvet készítünk a javasolt módosításokról.

Folyamatos rendelkezésre állás

Ezen szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleink bármikor, bármilyen tűzvédelmi vagy munkavédelmi kérdéskörrel, munkabaleset kivizsgálással, hatósági kommunikációval, szaktanácsadás igénnyel nyugodtan fordulhatnak hozzánk. Keress fel minket te is, ha szeretnéd, hogy legyen kihez fordulni munka- és tűzvédelmi kérdésekben.

Mentoring

Ha frissen végzett tűzvédelmi vagy munkavédelmi szakember vagy; ha el kell készítened az első szabályzatodat, kiürítés számításodat vagy bármely szakmai anyagot és tanácstalan vagy; vagy ha csak szeretnél konzultálni bármilyen szakmai kérdésben akár online is, akkor keress minket a szolgáltatás részleteiért bizalommal.

Kapcsolat

+36-70-622-6058
+36-70-61-507-60

Központ: Budapest
Cégnév: Safety Centrum ec.
Cégjegyzékszám: 01-11-004815

A

Bemutatkozás

Célunk, hogy főleg olyan közepes méretű cégeknek nyújtsunk közérthető tűz- és munkavédelmi szolgáltatást, akik szeretnének biztonságos környezetet teremteni, valamint meg akarnak felelni a törvényi előírásoknak.

Szolgáltatásunk személyre szabott, így a partnerünk jelenlegi helyzetének és igényeinek megismerését követően kifejezetten az adott problémát megválaszoló szakmai tanácsot tudjuk adni, illetve elkészítjük a szükséges tűz- és munkavédelmi dokumentumokat is. Mindezt tesszük úgy, hogy közben törekszünk ügyfeleink maximális megelégedettségére.

Meggyőződésünk, hogy ez a szakterület is lehet egyszerű és érthető; így munkánk során folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleink kérdéseit világos és átlátható módon válaszoljuk meg.

Referenciák

Tűzvédelem és Munkavédelem Safety Centrum
Tűzvédelem és Munkavédelem Safety Centrum